Ontstaan

Deze conferentie is geboren uit een droom 

Nadat ik geconfronteerd werd met de vervolgde kerk, ontstond er een verlangen om iets te kunnen doen voor de eerste generatie christenen daar. Ik bad voor dit verlangen.

Op een nacht kreeg ik een droom, God liet mij zien wat wij konden doen. Het programma waar veel creativiteit in verwerkt zit, diende ook als dekmantel om veilig te kunnen werken. 

In 2011 hebben wij de eerste vrouwenconferentie gegeven. Daarna kwamen er verzoeken binnen voor conferenties in allerlei andere landen. Sinds 2015 is de conferentie uitgebreid met een mannenprogramma. We trainen mensen lokaal zodat zij zelfstandig het programma kunnen geven in hun land en taal. 

Ook in Nederland bleek er behoefte te zijn aan dit programma. De droom is uitgewerkt tot een vierdaagse conferentie waarin onderwijs, bemoediging, genezing en bevrijding verweven zijn. Ook is er een cursusvorm ontwikkeld die bijvoorbeeld in kerken gegeven kan worden. De cursus kan in meerdere avonden en een weekend worden gegeven, er zijn verschillende variaties mogelijk.

© 2011 – 2019 Droom & Leef, ontwerp Beetje liefde