Conferenties

Programma vrouwenconferentie
Tijdens deze vierdaagse conferentie staat het levensverhaal van Jozef (OT) centraal. Jozef de lieveling van zijn vader kreeg dromen van God. Hij werd afgewezen door zijn broers, verkocht als slaaf en onterecht beschuldigd waardoor hij een gevangene werd. God was bij Jozef en vormde Jozef door het lijden heen.  

 

De kracht van deze conferentie zit in de praktische toepassing. Door de studies, gespreksgroepen, drama en creativiteit, ontdek je wat er in jouw hart leeft. Welke invloed hebben het gezin van herkomst, verleidingen en teleurstellingen gehad op jouw leven? Hoe ga je om met dromen en/ of verlies. Daarnaast ontdek je de kracht van vergeving, het luisteren naar Gods stem en ontdek je meer over de plek die jij in mag nemen in Gods plan.

“Ik heb God beter leren kennen, Ik had altijd het gevoel van een strenge, oordelende maar rechtvaardige vader. Ik heb geleerd dat het oordelende er niet is door wat Jezus heeft gedaan voor mij. God is nu een liefhebbende vader.”

Anoniem

Wanneer & waar

In verband met COVID19 zijn er op dit moment geen conferenties in Nederland gepland.

Kosten

Je verblijft in een eenvoudige een- of tweepersoonskamer met wastafel. Douches en toiletten zijn op de gang. Kosten voor een vierdaags volledig verzorgd arrangement zijn: 

  • Eenpersoonskamer   €350,- o.b.v. beschikbaarheid (na 1 juni 2020 €375,) 
  • Tweepersoonskamer €275,- (na 1 juni 2020 €295,-)

Meer informatie of opgeven

Mail naar: vrouwen@droomenleef.nl

Het team

Van links naar rechts: Annemieke, Marianne, Corianne, Marieke en Emmeria

“Ik heb Gods stem echt leren verstaan en het is me nu zoveel duidelijker dat ik te druk ben in het leven om anderen te pleasen en daardoor geen tijd heb om Gods stem te verstaan.”

Ariëtte

M/V conferenties

Het programma bestaat uit onderwijs in de grote groep, persoonlijke gesprekken in kleine groepjes en individuele persoonlijke verwerking door middel van creativiteit en gebed. Mannen en vrouwen die deelnemen volgen grotendeels hetzelfde programma. Een aantal avonden worden de studies gegeven in twee groepen: mannen en vrouwen apart. Naast de voorbeelden uit het leven van Jozef delen de teamleden die het onderwijs geven ook lessen uit hun eigen leven. Al deze getuigenissen zijn persoonlijk en staan in direct verband met de thema’s van de studie.

Meer weten of inschrijven?

© 2011 – 2019 Droom & Leef, ontwerp Beetje liefde