Conferenties

Programma vrouwenconferentie
Tijdens deze conferentie staat het levensverhaal van Jozef (OT) centraal. Door middel van Bijbelstudie, gesprekken, drama en creativiteit ontdek je hoe identiteit, gezinsleven,  verleidingen en teleurstellingen jouw leven kunnen beïnvloeden. Daarnaast ontdek je de kracht van vergeving, het luisteren naar Gods stem en ontdek je meer over de plek die jij in mag nemen in Gods plan. 

“Ik heb God beter leren kennen, Had altijd het gevoel van een strenge, oordelende maar rechtvaardige vader. Ik heb geleerd dat het oordelende er niet is om wat Jezus heeft gedaan voor mij. God is nu een liefhebbende vader.”

Anoniem

Wanneer & waar

Van vrijdagmorgen 24 januari tot en met maandagmiddag 27 januari 2020 in conferentiecentrum De Glind bij Amersfoort. 

Kosten

Je verblijft in een- of tweepersoonskamer met wastafel. Douches en toiletten zijn op de gang. Kosten voor een vierdaags volledig verzorgd arrangement zijn: tweepersoonskamer 275, euro p.p  (na 20 oktober betaal je 295,- p.p.). Eenpersoonskamer 350,- p.p.  (na 20 oktober betaal je 375,- p.p.) o.b.v. beschikbaarheid.

Meer informatie of opgeven
Mail naar: vrouwen@droomenleef.nl

Het team

“Ik heb Gods stem echt leren verstaan en het is me nu zoveel duidelijker dat ik te druk ben in het leven om anderen te pleasen en daardoor geen tijd heb om Gods stem te verstaan.”

Ariëtte

M/V conferenties

Het programma bestaat uit onderwijs in de grote groep, persoonlijke gesprekken in kleine groepjes en individuele persoonlijke verwerking door middel van creativiteit en gebed. Mannen en vrouwen die deelnemen volgen grotendeels hetzelfde programma. Een aantal avonden worden de studies gegeven in twee groepen: mannen en vrouwen apart. Naast de voorbeelden uit het leven van Jozef delen de teamleden die het onderwijs geven ook lessen uit hun eigen leven. Al deze getuigenissen zijn persoonlijk en staan in direct verband met de thema’s van de studie.

Meer weten of inschrijven?

© 2011 – 2019 Droom & Leef, ontwerp Beetje liefde